SUCCESVERHALEN

Ondernemers & Particulieren

Ik heb Jurgen leren kennen in de ontwikkelfase van mijn bedrijf. Ik had volledig voor ogen hoe mijn nieuwe bedrijf eruit moest komen te zien en wat ik daar allemaal voor nodig had. In mijn eerste gesprek met Jurgen echter heb ik mijn plannen drastisch aangepast, vanuit zijn ervaring heeft hij op vele van mijn plannen al kostenbesparingen en routing-verandering geadviseerd waar ik nu nog steeds de vruchten van pluk. Jurgen is een serieuze adviserende kracht achter mijn onderneming geweest en ben blij dat ik hem in vertrouwen heb genomen. Hij is visionair maar ten alle tijde vrijblijvend in zijn adviezen geweest. Ik kan iedere horecaondernemer adviseren om contact te zoeken!

PAUL BAKKER

Baker and Moore

Ik heb de meerwaarde van Jurgen leren kennen in de aanloopfase naar mijn eigen zaak. Voor deze periode was hij reeds werkzaam bij mijn leverancier, waar ik bij mijn eigen zaak ook mee wilde werken en heb derhalve contact gezocht met dit bedrijf en kreeg gelukkig Jurgen ook weer als contactpersoon. Gedurende de opstart komt er van alles op je af en was ik heel blij met het meedenken vanuit een professionele expertise die Jurgen tentoon spreidde. Jurgen is een op en top horeca man. Knokt voor zijn gasten en klanten. Staat altijd paraat. Hij heeft mij onwijs goed geholpen in raad en daad! Dit zal ik nooit vergeten.

JENS VAN BUREN

Fellini

Als je voor vakkundig en efficient advies wilt gaan! No-waste-of-time! Dankzij Jurgen ben ik zeer goed en professioneel geadviseerd bij de pre-opening van ons hotel. Door zijn vele jaren ervaring in verschillende branches in de horeca heb ik veel gehad aan zijn efficiënte gedachtes en adviezen waaronder bijvoorbeeld slimme ideeën over welke producten prijstechnisch goed zijn t.o.v. de beleving voor mijn gasten maar ook de efficiënte indeling van de ruimtes m.b.t. de keuken en spoel ruimtes. Daarnaast heb ik Jurgen ervaren als een man die zeer openhartig mee denkt met de uitvoering van het operationele vlak van het hotel en heb ik veel gehad aan zijn vakkennis en voorgaande ervaringen. Jurgen; het was erg fijn om met je samengewerkt te hebben en ik ben er van overtuigd dat ik ontzettend veel aan je advies gehad hebt, met name in de pre-openingsfase van het hotel!

Met een gastvrije groet,

KRISTIAAN DIJKSTRA

Ibis