OVER ONS

Zakelijk succes

JT Horeca Management Advies helpt zowel de startende horecaondernemer als de bestaande horecazaken om het bedrijf succesvol te maken. Dit kan zowel als in advies als in een actieve rol op de vloer, dit kan zowel op de voorgrond middels de rol van troubleshooter als op de achtergrond als adviseur richting management. Onafhankelijk opererend met als enige doel uw zakelijke succes!

Voor juridische zaken alsmede voor specialistische culinaire zaken wordt er samengewerkt met professionals.


Gebundelde kennis van 30 jaar staat voor u klaar!

Hotelschool

Tilburg

Na de hotelschool te Tilburg met goed resultaat afgerond te hebben ben ik naar Frankrijk gegaan, waar ik me in een goed lopend restaurant heb opgewerkt tot souschef. Hier was ik verantwoordelijk voor inkoop, onderhandeling met leveranciers, roostering en algehele verantwoording in de keuken bij afwezigheid van de chef.


Na een jaar moest ik terug naar Nederland voor mijn dienstplicht welke ik heb afgerond in de functie van kok-chauffeur. Na mijn diensttijd ben ik naar de voorkant van de horeca gegaan omdat ik gevoelsmatig toch meer met de voorkant van de horeca had en voornamelijk het contact/spel met de gasten. Gedurende de 25-jarige periode dat ik aan de voorkant van de horeca heb gewerkt heb ik de volgende functies gehad: receptionist in een hotel, night-audit in een hotel, restaurantmanager, bedrijfsleider van een restaurant, bedrijfsleider van de grootste catering locatie te Rotterdam, accountmanager in de catering en operationeel manager in de catering.

Gedurende de laatste jaren in de catering ben ik verantwoordelijk geweest voor het creatief bedenken, ontwikkelen, bouwen en uitvoeren van grote en/of meerdaagse evenementen. Tijdens het laatste jaar van deze werkzaamheden heb ik een HBO opleiding ‘coachend leidinggeven’ met een diploma afgerond. Na deze hele periode heb ik nog een grote horeca locatie volledig opgezet van A tot Z.

Na mijn werkzame periode in de horeca heb ik de stap genomen naar de horeca groothandel waar ik in de functie van accountmanager een 400 actieve klanten had en hiermee verantwoordelijk was voor een omzet van vele miljoenen. Deze laatste functie gaf mij, omdat het vanaf een zijlijn is, veel inzichten in de verscheidenheid van de horeca, waarmee wordt gedoeld op de totaal verschillende benaderingen van hun bedrijf per individu.

clear glass mason jar on brown wooden board

Ervaring

Ondernemen!

Dit laatste heeft bij mij het idee ontwikkeld om de ‘zwemmende’ ondernemer te kunnen helpen, daar mijn ervaring is dat iedere horeca ondernemer goed van wil is, maar beperkt door kennis of tunnelvisie. Dit hoeft zeker niet slecht te zijn, maar soms zijn nuances essentieel om succesvol te worden. Zo heb ik in de 5,5 jaar dat ik voor een horeca groothandel werkte tientallen bedrijven begeleid in de opstart van hun onderneming, verbouwing van de onderneming of het omgooien van het roer intern. Vanaf de zijlijn kan ik een brede scope houden, niet beperkt door de waan van de dag of waan van de zaak, maar juist andere visie bieden welke als mogelijkheid wordt uitgewerkt en aangedragen. Referenties hiervan vindt u op de pagina ‘Referenties’.

Na mijn periode bij de horeca groothandel heb ik mij nog een periode verdiept in ongedierte bestrijding in de horeca en tevens mezelf gespecialiseerd in grootkeuken techniek, waarbij routing en technische specs van apparatuur eigen zijn gemaakt.

Terug naar boven